Suositut tekstit

lauantai 24. syyskuuta 2011

Laukut pakattuna

Hei vaan hei kaikille!
Tässä tää paljon puhuttu blogi nyt sitten on. Meikäläinen on siis huomenna jättämässä Suomen kolmeksi kuukaudeksi ja kansoittaa Tsekissä Pisekin kaupunkia. Nämä kolme kuukautta eivät ole pelkkää lomailua varten vaan tarkoitus ja pointti on opiskella omaa alaani vastaavassa koulussa. Niille jotka eivät tiedä, olen nyt kaksi viime vuotta opiskellut Tampereen ammattikorkeakoulussa Virroilla käsikirjoittamista ja kuvallista ilmaisua ja olen Jenni Juhola. Jos jotakuta kiinnostaa, täs on Tsekin koulun sivut http://www.filmovka.cz/famo/en
Yksin en reissuun lähde, vaan mukaan tulee luokkakaverini ja ystäväni Sinikka.

Oon aina halunnu kokeilla asua vähän pidemmän aikaa jossain ulkomailla ja nyt tarjoutui sitte sopiva sauma toteuttaa tämä haave. Viime vuonna suht samoihin aikoihin alotin tän vaihtoonlähtö - prosessin ja suurinpiirtein siitä saakka Tsekki on ollut mun unissa ja ajatuksissa. Huomenna tosiaan sitten on kauan odotettu päivä ja nyt tällä hetkellä ei vaan pienet Jemppu-eläimen aivot pysty käsittelemään sitä tietoa, että huomenna todellakin on se lähtö. Ehkä ihan hyvä näin, koska muuten vois nuppi seota innostuksesta eikä tulis uni.

3.10. alkaa sitte varsinainen koulu Pisekissä. Tää viikko vietellään kaupunkiin ja tsekkiläisiin tapoihin tutustumisen merkeissä. Meille on Pisekissä varattuna kolmen hengen vuokrakämppä ja sinne päästään muuttamaan maanantaina. Nyt kun on viimeiset neljä kuukautta ollu lähestulkoon tekemättä yhtään mitään, niin on ihan tajuttoman kivaa päästä taas kouluun. Mielenkiinnolla odotan, et pääsee tutustumaan tsekkiläisten kanssaopiskelijoiden elämään ja uskon ja toivon, et ammattitaito karttuu kolmen kuukauden aikana paljon. Tsekki on ainakin tunnettu menestyvistä animaatioista ja muutenkin sieltä tulee laadukkaita leffoja. Jokainen, joka väittää lapsuutta viettäneensä tietää taatusti myyrän. Tulossa onkin yks kurssi animaation perusteita ja se on semmonen oikee sokeripala mulle siitä kurssilistasta, jonka siellä suoritan.

Pyrin päivittelemään blogia sitten, kun Tsekissä tapahtuu jotain jännää, eli luultavasti suht usein. Lukee ken tahtoo.

Heipat Suomelle! Moikat Tsekille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti